Το αρωματοπωλείο Beauty Aifel ξεκίνησε την πορεία του σε έναν όμορφο χώρο στην Χαλκίδα στην οδό Κριεζώτου 37.Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός φιλικού και ευχάριστου χώρου όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να μας επισκεφθεί,και μαζί να βρούμε το άρωμα που τον αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει την προσωπικότητα του,αλλά και να τον ξεναγήσουμε στον μαγικό κόσμο του αρώματος. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επιλεγμένα αρώματα γνωστών οίκων. 

Αρώματα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις αλλά και γαλακτώματα σώματος που σας ταξιδεύουν και κάνουν την καθημερινή σας περιποίηση ένα ατελείωτο παιχνίδι ομορφιάς.Αρώματα ανδρικά και γυναικεία από ένα τεράστιο κατάλογο αρωμάτων ο οποίος ανανεώνεται συνέχεια.

Προσπαθούμε να εκπληρώσουμε κάθε σας ανάγκη πάντοτε προσηλωμένοι στην ποιότητα και διάρκεια των προϊόντων μας,όπως κύριο μέλημα μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να ήμαστε η πρώτη σας επιλογή όταν πρόκειται για αρώματα,τα οποία εκτός από προσωπική υπόθεση αποτελούν και μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας.

Στο «Beauty Aifel» σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε πλήρως όλες τις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών προϊόντων και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας η κάθε σας επίσκεψη να είναι ένα μαγικό ταξίδι στο μεθυστικό κόσμου του αρώματος!