Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα ή μέρος των προϊόντων που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων, δηλαδή τα μεταφορικά έξοδα για να επιστραφεί το προϊόν στην «Beauty Aifel ».

 Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

1.Επικοινωνήσατε μέσα στις 7 ημέρες μετά την παραλαβή των προϊόντων με την εταιρία μας.
2.Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
3.Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2221311231 ή μέσω e-mail στο  info@beautyaifel.gr αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την «ΔΩΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.», η διεύθυνση στην οποία  θα πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΔΩΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.(Beauty Aifel)

ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 37,ΧΑΛΚΙΔΑ

34132,ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «Beauty Aifel – Για επιστροφή».

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο ή σκισμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παραλαβή, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2221311231 ή στο Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο ή σκισμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παραλαβή, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2221311231 ή στο info@beautyaifel.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται και με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα γνωστοποιήσετε στην «ΔΩΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.».